Söndagen den 11 juni 2023 - klockan 02:03
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Neda gav minsann inte 
Håkan Hellström på båten


Mohamed Suleman 2019-05-21

Avgående elevkårsordföranden Neda Mohamed Ali fick en skön stund på sjön med självaste musikikonen Håkan Hellström.
Avgående elevkårsordföranden Neda Mohamed Ali fick en skön stund på sjön med självaste musikikonen Håkan Hellström.

Hur ofta har inte Angeredswebbens redaktion innerst inne drömt om att någon gång få toppa tidningen med en bild på Håkan Hellström? Avgående elevkårsordföranden Neda Mohamed Ali i EK3 fixade just detta och gjorde i samma ögonblick säkert också 100000-tusentals tjejer runt om i stan och landet alldeles gröna i synen av avundsjuka. --Jättetrevlig, tyckte i alla fall Neda att superidolen med alla tiders publikrekord på Ullevi var, där de satt på färjan mellan Brännö och Saltholmen.

Så kan det nämligen gå med en helt vanlig liten skolutflykt till Brännö med en ekonomiklass som snart tar studenten. Att efter rundvandring på den vackra skärgårdsön. stärkande lunchstopp i dess gemytliga värdshus och vilsamt nedslag på den härliga västra stranden, så dyker plötsligt värsta musikikonen och celebriteten Håkan Hellström upp på översta däck på färjan hem.
--Först såg vi inte riktigt vem det var. Han såg faktiskt yngre ut i verkligheten jämfört med på bilderna när vi googlade, skrattar Neda.
Nedas klasskompis, Nergez Mezori, bad Håkan att komma och sjunga på studenten den 29 maj - men det är i skrivande stund lite oklart om något muntligt kontrakt om saken verkligen upprättades.
--Vi bad honom att sjunga för att identifiera sig, men det avstod han. Våra lärare sa att det är inte många som får så bra betalt för sin musik i Sverige som han, så vi skulle få gräva djupt i fickorna. Bland annat har han satt publikrekord på Ullevi flera gånger - senast med över 70000 sålda biljetter, berättar Nergez.
Med sina numera klassiska låtar som "Känn ingen sorg för mig Göteborg", "Valborg" och "Det kommer aldrig va över för mig" - den senare med 58 miljoner nedladdningar från Spotify - har Håkan ofta beskrivits som Göteborgs största underhållare och musikant alla kategorier.
--Det var jättesnällt av honom att ställa upp på att ta en bild med mig. Det skall bli roligt att visa upp den för alla Håkan-fans framöver. De kommer att bli sååååå avundsjuka, säger Neda och visar uppenbar förtjusning över mötet med popikonen. Lätt ett Håkan-fan själv från och med nu!
Enligt uppgifter i media skall Håkan Hellström göra ett nytt försök att ta publikrekord på Ullevi sommaren 2020. Under tiden får hans trogna och stora publik hålla till godo med hans senaste skivsläpp "Illusioner" från i vintras.


Tipsa en vän Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Wilma, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara