Onsdagen den 28 februari 2024 - klockan 11:22
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:
Arieg Mussa 2019-03-13


Så var det dags för ett av Angeredsgymnasiets flaggskepp igen. Under veckorna 12 och 13, 21-29 mars, går AG Cup av stapeln i sporthallen.

AG Cup börjar den 21-22 mars det är kval/anmäla sig de som ska vara med. Från 25-28 mars börja gruppspelet på sporthallen i Angered. Finalspelet avslutar cupen fredagen den 29 mars. I år kommer det vara 76 lagar från 23 olika skolor i Göteborgsområdet som deltar.  Enligt Catarina Jostéus, en av de ansvariga för AG Cup, kommer det inte ske stora förändringar och man fortsätter utan publik i sporthallen. Alla har möjlighet att vara med om man går på högstadiet. Se spelschemat här.


Vad gäller publik under matcherna så finns det ett undantag. Om en vuxen följer med elever som vill titta på matcherna och den vuxne tar ansvar för eleverna under den tid de vistas i sporthallen så är det möjligt att vara med och titta.

 


Tipsa en vn Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Wilma, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara