Fredagen den 17 september 2021 - klockan 20:31
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Tipsa en vän om denna artikel:
Till:
Från:

Är Angered en otrygg plats?


John Johansson 2017-03-08


Den andra februari 2017 var det en manifestation för ett tryggare Angered vid Blå Stället i Angered Centrum. Samtidigt var det en skottlossning på en restaurang en bit därifrån cirka 5-10 minuter gångavstånd.  


Det kom in en delvis maskerad man på restaurangen och sköt några skott i taket och stack i väg på sin motorcykel utan att skada någon. Cirka 40 personer var på restaurangen. SVT och TV4as reportrar blev hotade när de och  skulle göra ett reportage om skottlossningen. Det har TV4 och SVT polisanmält. I sverige finns det tre stora segregerade områden och det är Biskopsgården (Göteborg) Rosengård (Malmö) och Rinkeby (Stockholm) 

Jag undrade hur det var att bo i Angered  eftersom att det har varit mycket skjutningar.  Jag frågade en som har bott i Angered och hon sa -Jag har aldrig känt mig otrygg i Angered. Den som skjuter är oftast ute efter en viss person och inte alla runt omkring. Om jag blir förföljd så vet jag vart jag kan springa för att komma undan.

 

 


Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Wilma, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara