Fredagen den 30 juli 2021 - klockan 02:49
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Lucköppning på Angeredsgymnasiet
- Caféet öppnar upp


Linus Lindqvist 2017-03-15

Lucköppning!
Bild:Linus Lindqvist
Lucköppning!

Den 13 mars satt Angeredswebben ner med Joakim Karlsson för att ta reda på vad som händer i caféet på Angeredsgymnasiet.

Den största förändringen, för eleverna, kommer att vara en ny lucka på sidan mot borden där Riksgymnasiets elever brukar sitta. Luckan är på gång och kommer förhoppningsvis att dyka upp under vecka 11. Detta innebär att caféet kommer att stänga under en dag. Joakim menar att arbetsmiljön kommer att förbättras med lucka. Det blir för trångt och rörigt när det kommer in för många elever samtidigt som vill handla. Dessutom kan caféet nu ha alla varor på ett och samma ställe.


Intervju med Joakim Karlsson (tv). I butiken kan man betala med kort eller Swisch (th).
Bild:Rickard Strid & Linus Lindqvist
Intervju med Joakim Karlsson (tv). I butiken kan man betala med kort eller Swisch (th).

Joakim berättar att caféet har börjat med nya varor som till exempel knäckebröd, proteinbars och toast. Det som säljer bäst just nu är dricka och nudlar. I framtiden vill man gärna börja sälja bland annat baguetter och smoothies. Vi frågar varför butiken slutat sälja godis. Joakim svarar att skolan vill jobba för ett mer sockerfritt gymnasium.

Joakim avslutar med att säga att vi i caféet är lite som extra psykologer för våra elever. De kommer, frågar och pratar om personliga saker som de behöver hjälp eller stöd med. Här passar Joakim på att påminna om att man ska komma till dem med önskemål om varor man vill ska säljas i butiken.

Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Wilma, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara