Fredagen den 30 juli 2021 - klockan 02:43
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Kulturnoden i Angered


John Johansson 2017-10-25


Angeredswebben pratade en stund med Daniel Viklund om ett nytt fenomen i Angered. Kulturnoden samlar flera verksamheter under ett paraply.

Vad är Kulturnoden?


Det är ett samarbete mellan Blå stället, Angeredsgymnasiet, Kulturskolan och Kultur Atom.

Syftet är att öka flödet mellan de olika verksamheterna och komplettera varandra för att erbjuda bra aktiviteter under hela dagen/veckan.

Utöka trygghetszonen och medverka till att fler engagerar sig i olika trevliga och kreativa aktiviteter istället för att bara "hänga".


När grundades Kulturnoden?


Kulturnoden inleddes den första september med en kick off på Kultur Atom


På gång just nu

Eftersom aktivitetskommittén tillsammans med skolvärdarna och KulturAtom redan börjat arrangera “Fredagsmys” på fredagarna mellan kl 14-16 kommer de olika organisationerna som ingår i Kulturnoden att presentera verksamheter som man kan välja engagera sig i vid dessa tillfällen.


Framtiden

Gymnasiet och KulturAtom har gemensamt börjat undersöka om en skolvärd från Angeredsgymnasiet skulle kunna finnas i KulturAtoms lokaler mellan 11-16.30 på vardagar. Kulturskolan undersöker även möjligheten att erbjuda en teatergrupp för studenter på gymnasiet.

Kulturhuset BlåStället förbereder sin medieverkstad där man inom kort kommer kunna göra bland annat film och musikvideos.

Det kommer också undersökas om det kan gå att erbjuda ungdomar att delta i någon form av designverksamhet som nu sker i deras ateljé.


Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Wilma, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara