Fredagen den 30 juli 2021 - klockan 03:35
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Hur upplever eleverna första tiden på skolan


Kridsada Darayoi 2017-10-11

Corolina och Sofia från Riksgymnasiet
Bild:Emil Appelqvist
Corolina och Sofia från Riksgymnasiet

Vi på Angeredswebben gav oss ut i korridorerna för att fråga de nya eleverna om hur det känns att börja på Angeredsgymnasiet.

 

Vi har intervjuat några elever som går på Samhällsprogrammet och Riksgymnasiet. Gemensamt för de nya eleverna är att de känner sig nervösa och att det är mycket som är nytt, men att alla verkar väldigt nöjda med skolan och undervisningen. En av eleverna på Samhällsprogrammet känner sig nöjd med undervisningen men är missnöjd över skolmaten och att idrottslektionerna är schemalagda för tidigt på morgonen.


Eleverna som vi har pratat med från Riksgymnasiet är väldigt nöjda med skolan och är positivt överraskade av att det finns så bra lokaler, toaletter och duktiga assistenter som hjälper till och stöttar i undervisningen. Förra veckan intervjuade vi en tjej, Sofia från Riksgymnasiet om hur det känns att börja här. Hon verkar nöjd med skolan och är väldigt tacksam till att lärarna och assistenterna är så hjälpsamma och snälla. Hon har fått nya vänner och tycker att skolschemat är bra med lagom många lektioner.

 

Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Wilma, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara