Fredagen den 17 september 2021 - klockan 20:32
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Ek 2 stöttar upp Angeredswebben


Rickard Strid 2017-08-24

Daniel Viklund presenterar Kulturnoden för Ek2.
Daniel Viklund presenterar Kulturnoden för Ek2.

Angeredswebben växer och värvar för fullt bland årets nya elever. Föst ut var Ek 2 som besökte redaktionen för information och pepp.

Nu arbetar Angeredswebben för fullt med att bredda sitt innehåll. Som ett led i detta bjuder redaktionen in Angeredsgymnasiets klasser för att ge en bild av verksamheten och be om hjälp med att fylla webbtidningen med de historier och berättelser som finns runtom på skolan.

Först ut var Ek2 som mötte upp i A14 för ett samtal med lärarna på platsen. Gruppen tågade snällt in i klassrummet och de som hade tur slog sig ner i en skön stol. Ek 2 är i full fart med att skriva om sommaren genom att intervjua elever runt om i skolan. Vilka har gjort vad och hur mycket är något vi snart kommer att få ett svar på i tidningen.

Som avslut berättar Daniel Viklund om Kulturnoden som är något helt nytt som drivs i regi av bland annat Blå Stället. På Kulturnodens Designverkstad och Mediaverkstad kan man lära sig och få hjälp i sitt skapande. Även på Kulturskolan och på KulturAtom, som även de är en del av Kulturnoden, kan eleverna på Angeredsgymnasiet ta del av kurser och utbildning inom ett stort utbud. Även Angeres bibliotek är en del av Kulturnoden.

Fredagen den 1 september bjuder Kulturnoden på uppstart inom ramen för Fredagsmys arrangerat av Elevkåren. Då visar de olika delarna av Kulturnoden upp det utbud som erbjuds.

Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Wilma, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara