Fredagen den 30 juli 2021 - klockan 04:07
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Angeredswebben på personalkonferens


Rickard Strid 2017-09-27


27 september, Blå Ställets restaurang. Sabina Sakic och Rickard Strid går upp i ringen som en del av Riksgymnasiets presentation för personalen på Angeredsgymnasiet.

Sabina berättar kort om Angeredswebben och deltagarna lyssnar intresserat. En nyligen producerad informationsfilm med eleverna i redaktionen rullar på och beskriver kort hur vi jobbar och vilka vi jobbar för. Rickard tar sedan ton och säger egentligen samma sak som man för någon minut sedan kunde höra honom prata om i filmen.

Det handlar om samarbete och att teckna en bild med och av Riksgymnasiets och Angeredsgymnasiets elever. Att vi ska vara en tidning av och för är kanske inte så kontroversiellt men att vi, om vi lyckas, kan väcka riksintresse är det kanske. Men är det inte så att Angeredsgymnasiet rymmer berättelserna? Historierna som sällan syns och hörs. Bilden som kan tecknas inifrån istället för att vi alltid ska bli beskrivna utifrån.

Syftet, att väcka intresset hos personalen, att få människor att förstå möjligheterna. Nådde vi det? Det får framtiden utvisa.

Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Wilma, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara