Fredagen den 30 juli 2021 - klockan 04:01
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Angeredswebben söker Alla


Rickard Strid 2017-08-21


Angeredswebben är Angeredsgymnasiets webbtidning, Angeredswebben är Din tidning!

Angeredswebben har många år på nacken. Webbtidningen startade för ungefär 10 år sedan som en idé på Riksgymnasiet för samarbete mellan Riksgymnasiets olika skolor runt om i Sverige. Denna tanke övergas nästan omedelbart och snart var tidningens primära läsarkrets skolan själv.

Genom åren har många celebriteter besökt tidningens sidor, både som läsare men också som innehåll. Idag vill vi närma oss tanken att vara en tidning på Angeredsgymnasiet som ger eleverna på Angeredsgymnasiet en röst. I tidningen vill vi ge skolan ett ansikte inifrån istället för utifrån. Om någon ska ge en bild av oss så är det väl självklart att vi bäst gör detta själva?

Därför söker vi Er. Ni elever som har något att berätta, som vill vara med och dela, som vill visa bilder eller bidra med berättelser. Kanske känner ni någon person som är värd uppmärksamhet för vad hen åstadkommit eller vet ni om något som är på väg att hända som det borde skrivas om. Det material ni sitter på kan vi tillsammans samla och forma till en mer rättvisande bild av Angered och Östra Göteborg.

Ni behöver inte vara skribenter eller fotografer, reportrar eller rättstavningsexperter. Tillsammans gör vi det. Behöver ni hjälp är redaktionen öppen onsdagar 08.30-09.50 då Riksgymnasiet arbetar med tidningen i A14. Vill du så dyk upp.

Något ni vill påtala direkt? Ring Rickard på 0725-546513

Tillsammans gör vi Angeredswebben!

Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Wilma, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara