Angeredswebben på personalkonferens


Rickard Strid 2017-09-27


27 september, Blå Ställets restaurang. Sabina Sakic och Rickard Strid går upp i ringen som en del av Riksgymnasiets presentation för personalen på Angeredsgymnasiet.

Sabina berättar kort om Angeredswebben och deltagarna lyssnar intresserat. En nyligen producerad informationsfilm med eleverna i redaktionen rullar på och beskriver kort hur vi jobbar och vilka vi jobbar för. Rickard tar sedan ton och säger egentligen samma sak som man för någon minut sedan kunde höra honom prata om i filmen.


Warning: min(): Array must contain at least one element in /shared/www/webnews.textalk.com/20210322115504-832c8ab/www/se/include/print_article_content.php on line 297
Det handlar om samarbete och att teckna en bild med och av Riksgymnasiets och Angeredsgymnasiets elever. Att vi ska vara en tidning av och för är kanske inte så kontroversiellt men att vi, om vi lyckas, kan väcka riksintresse är det kanske. Men är det inte så att Angeredsgymnasiet rymmer berättelserna? Historierna som sällan syns och hörs. Bilden som kan tecknas inifrån istället för att vi alltid ska bli beskrivna utifrån.

Syftet, att väcka intresset hos personalen, att få människor att förstå möjligheterna. Nådde vi det? Det får framtiden utvisa.