Torsdagen den 30 november 2023 - klockan 22:42
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Naturen ändras följer din garderob med?


Viktor Wilson 2017-03-29

Bild: Viktor Wilson
Bild: Viktor Wilson

Hej på er, vad tycker ni om våren? Jag tycker personligen att den kan vara väldigt vacker och att mode kan vara en stor faktor till det. Om jag ska uttrycka vår modet i några få ord skulle  jag välja dessa: ljusa färger i pastell skala, leopard, att man gör plaggen personliga men sexiga och några blommor skadar aldrig. Det temat som gäller för i vår är romantik.


Vad ska det vara för typ av mönster? Glad att du frågar: plisserat, volanger och cut out är det som är super inne om man ska gå efter de nya kollektionerna för våren 2017. Det var något man kunde se upprepade gånger i kollektionerna för våren. Plaggen ska vara luftiga och i, som jag nämnt tidigare i ljusa pastellfärger. Ljusa kulörer dyker även upp lite varstans.


Vad är det för färgskala som gäller i vår? Färgerna som är vårens modefärger är: aprikos gult och vitt är de färgerna som tar ett steg fram i vår. Råkar man även hitta färg på plagg som kjolar som är plisserade.  En outfit man ska satsa på i vår är klänning och ha ett par byxor under de kan bäras upp med hjälp av en regnrock.  


En viktig grej för modet just nu är färg. Så om jag ska beskriva hur jag själv skulle styla mig för att följa kollektionerna som släpps just nu, så skulle jag ta en blus eller tröja med pastellfärg och volangärmar till det ett par svarta jeans. Accessoarerna och detaljerna kan göra en outfit från bra till fantastisk. Några accessoarer man kan använda är scarfs eller halsduk. Man kan också måla naglarna i någon trendig färg.  

Tipsa en vän Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Wilma, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara