Torsdagen den 30 november 2023 - klockan 20:51
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Höstens Mode 2016


Viktor Wilson 2016-10-05Hösten är full av härliga färger och mysiga plagg, Parkas och bomberjackor har blivit en stor mode succé. Det är också viktigt att man har bra färgkombinationer.

En klassiker som många trivs i är vad jag kallar gråskalan alltså Svart, vit, grå. Men var inte ledsen för det det går att göra en vanlig vit tröja och svarta jeans häftigt. Allt sitter i detaljerna. Färgerna för i höst är vinröd och rosa. Det kan man använda i accesoarerna tillexempel en röd halsduk eller  jacka. En sak jag tycker personligen är väldigt snyggt är svarta jeans en vit T-shirt samt en vinröd bomberjacka över det.  Men allt sitter i detaljerna så ett halsband eller armband kan ändra en kläder för dagen, från okej till wow. Kostym byxor är också ett sätt att hetta upp din garderob inför höst modet. Men mode ska vara kul så mitt tips är att bara ha fantasi och kreativitet. En gammal tröja i garderoben istället för att slänga sy på något nytt. Gör den modern och inne igen.


Färger som gäller i höstTipsa en vän Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Wilma, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara