Tisdagen den 27 september 2022 - klockan 23:45
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


              Äntligen kommer ett nytt kapitel av Battlefield


Christopher Appelqvist 2016-09-28


Det nya Battlefield släpps den 21 oktober 2016 i hela världen.

 

Ända sedan 2002 när Dice släppte Battlefield 1942 har serien varit den ultimata blandningen för krigsföring i luften, till sjöss och på marken. Nu i oktober kommer den gamla sten, sax och påse-liknande idéen att återupplivas med grova närstrider, svettiga strider i en vinglig biplan och anfall med pansarvagnar och hästar i fem vackra områden.

Det första som märks i spelet är hur bra effekterna visar det vackra landskapet förvandlas till en krigszon. Där allting från bladet på en spade, brittiska pansarvagnar, träpropellrar från de tidigaste stridsflygen har en stark fysisk närvaro. Skaparen till spelet beskriver det: " Det vackra kaoset av fullskaligt krig. Den mest verklighetstrogna värld vi har skapat.” Singleplayer kampanjen kommer utspelas i sex olika delar eller “kapitel”, som enligt en läcka heter:

Friends in high places

Nothing is written

Through mud and blood

Avanti Savoia!

The Runner

Epilogue

                                     

                                 En pansarvagn från första världskriget

Jag tror att det kommer bli ett grymt spel just för att det kommer att utspelas i första världskriget och det var väldigt längesen man gjorde ett spel i den här storleken, i den här typen av miljö. Senaste Multiplayer betan på Sinaoi Desert var ganska så rörig tack vare banans layout, men jag hoppas att Singleplayer delen blir bra.

 

Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Wilma, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara