Fredagen den 30 juli 2021 - klockan 02:39
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Julia Claeson 2018-01-12

Bild:Catarina Josteus

Söndagen den 14 januari drar några av Angeredsgymnasiets Sprintelever med personal på tur. Angeredswebben ville veta lite om detta.

Angeredswebben söker upp skolvärden Catarina Josteus för att ställa några frågor om Sprints resa till Hovfjället och börjar rakt på sak.

Varför åker ni till hovfjället?

För att det är inte så långt att åka. Sen finns det en restaurang som vi får frukost lunch och middag på och vi är själva på restaurangen, det är ett lagomt stort ställe.

Hur kommer det sig att ni åker med sprint?
Vi har delat upp ansvaret i år på oss skolvärdar. Jag har sprint och Salomon har nationella. Sen är det inte många som har denna möjlighet till att åka skidor och sova borta.

Hur finansieras resan?
Vi söker ur fonder och sen står sprint för en del.

Vilken personal åker med?
Catarina, Mikael, Lars-Åke, Humeira, Valona och Marcelo. Vi är 50 personer som åker varav 44 är elever.

Catarina berättar om upplägget i Hovfjället.
Vi samlas kl 9.00 på söndag 14/1. Vi kommer att åka dit med buss. Därefter har vi ett lunchstopp i Grums på burger king. Sen åker vi upp till Hovfjället. På plats kommer vi dela upp oss i 5 stugor. På söndagen kommer vi även ta ut skidorna och efter det är det middag i restaurang Vargen. Måndag, tisdag och onsdag ser likadana ut. Då äts det frukost 8.00, 9.30 ut i backen till lunch 12.00. Sen är det ut igen till 16.00 när liftarna stänger. Därefter åker vi tillbaka till stugorna för att duscha och basta innan middagen 19.00. Efter middagen är det häng i stugorna innan vi går och lägger oss. På torsdagen äter vi frukost 9.00 sen städar vi stugorna och äter lunch. Sen kommer bussen och vi lämnar Hovfjället för resa ner till vårat kära Angered igen. Vi brukar komma fram 19.00.

Angeredswebben önskar Sprint och personal en trevlig tur!


Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Wilma, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara