Torsdagen den 30 november 2023 - klockan 22:06
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Kridsada Darayoi om att ta studenten


Sofia Bergman 2019-05-22


Sofia Bergman frågade Kridsada Darayoi RG4 om hur det känns att ta studenten

Det känns bra, det är blandade känslor men det känns ändå bra att man lyckats.Det känns både och faktiskt pga att man har så många vänner här och att man ska lämna dom. Men samtidigt så känns det också väldigt skönt, det känns som att man verkligen har kommit i mål efter dom här 4 tunga åren och samtidigt väldigt roligt för att man har varit en stor del av skolan både för RG och Angeredsgymnasiet.

Man har så många roller och det känns lite jobbigt att lämna dem. Det blir nya erfarenheter och nya lärdomar när man går till andra platser. Det känns bra att lära sig saker om livet. men det som är mindre bra är att det är så uppdelat på skolan, det är ofta vissa som bara hänger med vissa o.s.v. Första året kändes det väldigt ensamt, jag hade hörlur nästan hela tiden för att lyssna på musik som skulle uppmuntra mig varje dag.

Man hade fördomar om folket här i förorten och man var ju ny. Förr i skolan var jag poppis och nu måste jag bygga upp det igen. Man var instängd i sin egen värld men när man lärde känna olika människor lärde jag mig att vi är lika mycket värda även om man har olika språk och olika kulturer. Dom gör så att jag hittade en ny värld som jag går i idag och jag har fått många kompisar. Och det är en väldigt bra lärdom som jag kommer ha med mig hela livet. 


Min framtid tror jag att det kommer se jättebra ut pga att jag har människor som stöttar mig i saker jag gör, både lärarna, elever och rektorer. Jag har redan planerat klart vad jag vill bli nämligen fritidsledare. Det ser ljust ut i framtiden.
Mitt bästa råd är; var dig själv och ha självförtroende. Jag kommer komma ihåg Angeredsgymnasiet som en mångkulturell, bra skola som är till för många olika människor.

 

Tipsa en vän Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Wilma, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara