Fredagen den 30 juli 2021 - klockan 02:00
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


My dream now

Ett steg närmare arbetslivet!


Kridsada Darayoi 2017-11-22

Isaac Hansson och Furat <span id=\
Isaac Hansson och Furat Mallamahmoud

Jag har intervjuat Furat Mallamahmoud om hans praktik i My Dream Now. My Dream Now går ut på att man ska hjälpa elever med att skapa CV och komma ut till arbetslivet.

 

My dream now samarbetar med olika företag till exempel Volvo och Liseberg. Furat hjälper elever att få kontakt med företagen. Han ordnar så att företagen kommer till Angeredsgymnasiet på studiebesök. När eleverna gått ur gymnasiet så har de en kontakt och företaget kan få nya medarbetare. My dream Now hjälper även till vid intervju och berättar lite om hur man ska bete sig i arbetslivet. Furats roll är att ta ansvar över Angeredsgymnasiet med hjälp av Isaac Hansson som är ansvarig för hela Göteborg och är Furats vägledare. De planerar tillsammans hur de ska gå tillväga med upplägget inför framtiden.Jag har också intervjuat Marita Andreasson som är Furats lärare. De har en kurs ihop som heter “Personlig försäljning”. Marita brukar arbeta med praktik för eleverna på Handelsprogrammet. Det ingår i hennes roll att se till att Furat får göra uppgifter som man kan koppla till kursen som de har tillsammans. Hon har även mycket samarbete med My dream now för att hon sitter med i ledningsgruppen för Angeredsutmaningen.

 

Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Wilma, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara