Fredagen den 30 juli 2021 - klockan 02:38
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Intervju med VD:n för Västtrafik


Emma Magnusson 2016-05-18

Intervju med Lars Backström
Bild:Emma Hedlöf
Intervju med Lars Backström

Onsdagen den 20/4 hade vi på Angeredswebben besök av Västtrafiks VD Lars Backstöm. När han kom så visade vi en film som vi hade gjort när vi åkte spårvagn. Vi visade i filmen på några av de saker som ofta inte fungerar när man åker spårvagn med rullstol och permobil. Efter filmvisningen så gjorde vi en intervju med Lars Backström. Det var en återkoppling från en intervju från 2012 som två andra tjejer gjorde som tidigare gick på Angeredsgymnasiet. Våra frågor var angående tillgängligheten på spårvagnarna för funktionsnedsatta. Han berättade att det kommer nya vagnar och att Västtrafik har som mål att alla gamla vagnar som inte är anpassade ska försvinna ur bruk. Vi gav även Lars Backström några av våra egna idéer på hur man kan förbättra anpassningarna på spårvagnarna.

Lars Backström hade tagit till sig de idéer som kom upp under 2012 så nu kan vi bara hoppas på att han tar till sig även våra nya idéer och att det blir en förbättring i kollektivtrafiken.


Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Wilma, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara