Torsdagen den 28 oktober 2021 - klockan 05:51
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Rickard Strid 2016-05-30


Måndagen den 30 maj startade så den årliga interna fotbollsbataljen på Angeredsgymnasiet. Angereds Arena fylls av fotbollshungriga klassrepresentantslag för att göra upp om den ärofulla titlen Best in school. Tre dagar av svett och briljans med avslutning om tåv dagar.

Det är inget snack om att fotboll är en viktig arena för många elever. Under den korta stund undertecknad vistades i Angereds Arena gavs prov på både allvar, heta känslor och fin bollkontroll. Just vid det givan tillfället spelade skolans personal lag en av sina matcher. Att en vinst över fritidspersonal, elevassistenter och lärare är en princip- och prestigefråga gick det inte att ta miste om.Många blev diskussionerna då domaren inte alltid lyckades blåsa åt rätt håll, inte fel i sig men kanske inte till den egna fördelen. Slutligen lyckades personallaget ta en 1-0 seger under stort jubel (i de egna leden...).


Imorgon fortsätter turneringen för att klockan 13.25 på onsdag avslutas med final. Morgondagens schema ser ni här ovan.

Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Wilma, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara