Fredagen den 30 juli 2021 - klockan 04:11
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Stöd och Support
- att skriva under med sitt namn


Rickard Strid 2018-10-18

Bild:Rickard Strid

En runda i Angeredsgymnasiets korridorer kan ge så många intryck. Man möter många och man möter mycket. Idag sprang jag på tre elever med listor i händerna.

Åter igen händer det som tar så hårt på oss som är en del av Angeredsgymnasiet. Ett beslut, taget och på väg att verkställas. Det värker medlidande och stolthet när jag ser hur man samlar in namn. En första handling, en första konkret idé man får som klasskamrat, ett första sätt att bearbeta när den initiala bestörtningen och sorgen lagt sig.

Det handlar om en ny utvisning, får jag reda på när man ber mig att skriva på. En av många som drabbat oss de gångna åren. Ett beslut som naturligtvis hårdast drabbar den som inte längre får stanna men spiller över på oss som förlorar en klasskamrat, en elev, en av oss.

Bollen är i rullning. Klassen planerar och hanterar. Skolan har regler att hålla sig till men idéerna om vad som kan göras kommer att bollas på flera plan. Angeredswebben följer förloppet och önskar en positiv utkomst för alla inblandade.

Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Wilma, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara