Söndagen den 11 juni 2023 - klockan 03:19
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


Riksgymnasiet medverkade i Musikhjälpens livesändning


Arieg Mussa 2018-12-12

Sofia säljer armband och fika på skolan
Sofia säljer armband och fika på skolan

Fredagen den 14:e åkte några elever från Riksgymnasiet till Lund för att medverka i buren i Musikhjälpen. Årets tema var “Alla har rätt att funka olika” och människor med funktionsnedsättningar i U-länder.

 

Eleverna på Riksgymnasiet lyckades samla ihop 56 482 kr till Musikhjälpen för att göra skillnad, och för att hjälpa till så att människor med funktionsnedsättningar i U-länder ska få ett bättre liv. 

Eleverna har bland annat haft en loppis på Angeredsgymnasiet, där de har sålt allt möjligt som fika och olika saker, och de gjorde också precis så som de gör i Musikhjälpen på Tv att man kunde önska en låt som man fick betala en liten peng för. De har även gjort armband som de har sålt.


De elever som fick åka till Lund och medverka i buren var Sofia, Alice, Semi, Vendela och Wilma som tillsammans med de andra eleverna har arbetat med insamlingen.

Redaktionen på Angeredswebben är stolta över det arbete ni gjort.

Bra kämpat allihop!

 

Tipsa en vän Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Wilma, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara