Fredagen den 17 september 2021 - klockan 22:04
Förstasidan
Artiklar
« Föreg. Nästa »


AG-cupen friidrott
Angeredsgymnasiet skapa goda nätverk


Pontus Sundvall 2018-05-23


Varje år arrangerar skolan Angeredsgymnasiets cup i friidrott för grundskolor i vårt närområde. I år deltar Römosseskolan, Gårdstensskolan, Lövgärdetsskolan samt Vättleskolan och arrangemanget pågår under en hel vecka. Vilka årskurser som deltar under friidrottsveckan varierar från skola till skola men vi vänder oss främst till högstadieelever men flera klasser från mellanstadiet deltar också från respektive skola.

De grenar som finns i årets program är 60 meter, 400 meter, höjdhopp, kula samt längdhopp. AIS som är Angereds lokala friidrottsförening är tillsammans med Angeredsgymnasiet medarrangör till denna härliga happening. Anledningarna till att vi arrangerar Angeredsgymnasiets cup i friidrott är flera, men främst vill vi på Angeredsgymnasiet skapa goda nätverk och relationer med lokala föreningar, lärare och elever.

Nästan tusen elever och lärare kommer under denna vecka stiga ut på Angereds friidrottsarena och delta i vårt arrangemang. Sedan är vi ju givetvis lokalpatrioter som värnar om en bra verksamhet för de barn och ungdomar som växer upp i vår vackra stadsdel.

Tipsa en vän     Skriv utSök Sökhjälp

Publicerade
Arkiv

Tipsa redaktionen
Skicka bildinsändare
Skicka insändare

MATSEDEL

KALENDER

Det finns inga kommande händelser i kalendern.


Riksgymnasiet

Angeredsgymnasiet

Angeredswebben
Ansvarig utgivare:   Patrick Gladh
Webmaster:   Rickard Strid
Redaktion:   Anita, Sadia, Fadak, Emil, Sofia, David, James, Liana, Wilma, Tahereh, Hanna, Olle, Arieg, Aida, Hedda, Hedda, Zeinab , Torbjörn, Klara